Logo Anja Gijsberts

Specialist ouderengeneeskunde

In 1996 studeerde ik cum laude af als arts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een jaar later startte ik met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde (verpleeghuisarts). Intussen heb ik 25 jaar ervaring in verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen. Door de jaren heen groeide mijn interesse voor de functionele geneeskunde en ik besloot me meer te richten op het zoeken naar de onderliggende oorzaken van (chronische) ziekten. Hiervoor heb ik verschillende aanvullende opleidingen/ cursussen gevolgd.  O.a. rondde ik in 2017 de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer af.

Arts functionele geneeskunde

Ik combineer nu mijn praktijk als arts functionele geneeskunde/ orthomoleculair arts met mijn werk in het verpleeghuis als specialist ouderengeneeskunde. Bij elke cliĆ«nt zoek ik naar alle aspecten die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van klachten en ziekten. Hierbij kan ik mijn kennis van de reguliere en de complementaire geneeskunde goed combineren om een advies op maat te geven. 

Ik ben aangesloten bij de MBOG, beroepsvereniging voor orthomoleculaire geneeskunde. Om bij deze beroepsvereniging geregistreerd te blijven dien ik regelmatig bijscholingen te blijven volgen. Daarnaast blijf ik als regulier arts uiteraard ook verplicht jaarlijks mijn bijscholingspunten te behalen. 

Anja Gijsberts